Δ. Γάκης στον RV: “Έχω δηλώσει την διαθεσιμότητά μου στον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος βουλευτής” (ΗΧ)

"Πολύ πιθανό στις προσεχείς εκλογές να προκύψει μια προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΜΕΡΑ 25, λόγω μη αυτοδυναμίας της ΝΔ"

“Έχω δηλώσει την διαθεσιμότητά μου για υποψήφιος βουλευτής.  Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια υποψηφιότητας, θα μου ήταν πολύ σκληρό να μην θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κόμματος Αν επικρατήσουν άλλες λογικές, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να προφέρω στα κοινά”.
Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Γάκης, πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 με την Ρένα Παυλάκη.
Σχολιάζοντας γενικότερα τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Γάκης δήλωσε ότι  είναι πολύ πιθανό στις προσεχείς εκλογές να προκύψει μια προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΜΕΡΑ 25, λόγω μη αυτοδυναμίας της ΝΔ και της απουσίας κομμάτων που θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί της, από την ώρα που η υπόθεση των υποκλοπών απομάκρυνε οριστικά την πιθανότητα συνεργασίας του κυβερνώντος κόμματος με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο ο κ. Γάκης εκτιμά ότι ακόμη κι αν δεν είχε προκύψει το ζήτημα των υποκλοπών, δεν υπάρχει περίπτωση το ΠΑΣΟΚ  – ΚΙΝΑΛ να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα