Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ Μ.Θεοδοσίου όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο Τζόκερ (HX)

Η τυχαία επιλογή στη Ρόδο με μόλις 20 ευρώ

 

Η τύχη χαμογέλασε… πλατιά σε έναν υπερτυχερό, ο οποίος κέρδισε τα 600.000 ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ

Το Tζόκερ ανέδειξε ακόμα έναν υπερτυχερό που κατάφερε να συντρίψει το νόμο των πιθανοτήτων. Η Ρόδος προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του νικητή με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 2547ης κλήρωσης του Τζόκερ που κερδίζει το ποσό των €600.000.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν είκοσι (20) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €1.959,59 έκαστη.

Έκανε το 6 στα 6 αλλά δεν έγινε εκατομμυριούχος
Η τυχαία επιλογή στη Ρόδο με μόλις 20 ευρώ

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο των κ.κ. Γεώργιου και Μερκούριου Θεοδοσίου (Κλαύδιου Πέππερ 145) στη Ρόδο, με σύστημα αξίας 20€.

«Λειτουργούμε τα 20 τελευταία χρόνια Είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο μας έχει δώσει τόσο μεγάλο ποσό», δήλωσε στoν RealVoice στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και στη Δέσποινα Κουλούμπρη ο κ. Μερκούρης Θεοδοσίου

“Ο υπερτυχερός, κατέθεσε ένα απλό δελτίο σε εμάς, που έπαιξε δύο φορές, 5 αριθμούς και όλους τους τζόκερ, δηλαδή 10 και 10 ευρώ συνολικά” Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός” ανέφερε ο κ. Θεοδοσίου , προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

 

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 19-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2547), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 2, 16, 20, 28, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα