Θύμα απάτης ο Γιάννης Ντελλάκης – Του άρπαξαν 200 € από το λογαριασμό του, “παγιδεύοντας” το ΑΤΜ που έκανε ανάληψη χρημάτων

Θύμα απάτης από κύκλωμα επιτήδειων έπεσε και ο δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Ρόδου Γιάννης Ντελλάκης σε ΑΤΜ Τραπέζης επί της Λεωφόρου Ρόδου-Καλλιθέας, οι οποίοι παγίδευσαν το λογαριασμό του και αφαίρεσαν το ποσό των 200 ευρώ.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο ίδιος το διαπίστωσε την επόμενη ημέρα, βλέποντας να έχουν κάνει φτερά τα χρήματα από το λογαριασμό του και από την Τράπεζα διαπίστωσαν ότι η ανάληψη φαίνεται να έγινε από ΑΤΜ άλλης Τράπεζας στην ίδια περιοχή.

Αρχικά αφαίρεσε ένα ποσό από το λογαριασμό του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης από το εν λόγω ΑΤΜ και την επόμενη ημέρα που ήθελε να ελέγξει την κίνηση του λογαριασμού του, διαπίστωσε την κλοπή που υπέστη. Αμέσως ειδοποίησε την Τράπεζα και κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες. Όπως είπε, οι επιτήδειοι τοποθέτησαν προφανώς κάμερα πάνω από το ΑΤΜ και έκλεψαν τους κωδικούς της κάρτας του, καταφέρνοντας να παραβιάσουν τα στοιχεία του και να του πάρουν το χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα