«Συκοφαντική προβοκάτσια» καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

 

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφορεί επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με ύβρεις προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Ο αποστολέας της επιστολής φέρεται να είναι το Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου.

Διαψεύδουμε την πλαστή αυτή επιστολή που κυκλοφορεί όχι γιατί μόνο είναι ανυπόγραφη αλλά και ο αποστολέας είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δωδεκανήσου που δεν υπάρχει, γιατί εμείς ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου εκφραζόμαστε εν υπογράφως δίχως να εξυβρίζουμε πρόσωπα και αναδεικνύοντας την ουσία των πραγμάτων.

Οι μέθοδοι αυτοί μας παραπέμπουν σε σταλινικές μεθόδους και ιδεολογίες και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση το Δημοκρατικό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Η Διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει το κύρος και την ιδεολογία που εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή μαζί με το φάκελο.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                           ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα