Τέλενδος: Δάσκαλος ταξιδεύει με καΐκι για να κάνει μάθημα στον μοναδικό μαθητή – «Στο διάλειμμα κάνουμε παρέα»

Πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, η σημερινή, και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία εν μέσω έξαρσης ιώσεων. Ωστόσο, τα αυξημένα κρούσματα ιώσεων φαίνεται πως δεν  απασχολούν καθόλου το Δημοτικό σχολείο Τελένδου και τον δάσκαλό του, καθώς, στο σχολείο του νησιού, φοιτά μόνο ένας μαθητής.

«Κάνουμε παρέα στα διαλείμματα»

Ο δάσκαλος του σχολείου, Δημήτρης Νικολαΐδης, που περνάει καθημερινά από την Κάλυμνο με καΐκι στην Τέλενδο, μιλά στην τηλεόραση του OPEN για το πως είναι να είσαι δάσκαλος ενός μόνο μαθητή αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτός και ο μικρός μαθητής του, ο Σάββας.

 

 

«Από τον Νοέμβριο έως το Πάσχα, ο Σάββας είναι μόνος του», λέει ο δάσκαλος, και συμπληρώνει:

«Ο  Σάββας έχει προσαρμοστεί, είναι ένα αρκετά ώριμο παιδί για την ηλικία του, αγαπάει την Τέλενδο πολύ και έχει προσαρμοστεί πλήρως, δηλαδή δεν τον ενοχλεί τόσο ότι είναι μόνος του. Εγώ προσπαθώ να του φτιάχνω το κέφι στα διαλείμματα, είμαστε μαζί, γιατί δεν έχει άλλα παιδιά».

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα