Τάσος Αρνάς στον RV: Δεν πρέπει να μιλάει ο Γ. Χατζημάρκος, μιλάνε τα έργα του – Στόχος μου είναι η δημιουργία εκπαιδευτικού αυτοκινητοδρομίου στη Ρόδο (audio)

Δε θα μπορούσα να κατέβω με κανέναν άλλο υποψήφιο, πλην του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, δήλωσε ο Τάσος Αρνάς φιλοξενούμενος στο studio του Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, στην εκπομπή “Πρωινό Εξπρές”.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Ο Τάσος Αρνάς κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Ρόδου με το συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

“Είμαι με τον καλύτερο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας καλύτερος από τον Γιώργο Χατζημάρκο. Αντί να τρέχουμε εμείς, τρέχει εκείνος για μας, βάζει μπροστά την ομάδα του. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δεν πρέπει να μιλάει, γιατί μιλάνε τα έργα του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αρνάς.

Ο κ. Αρνάς, ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Θέλω μέσα από την δραστηριότητα μου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να υπηρετήσω την κοινωνία,  τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό στα νησιά μας. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού αυτοκινητοδρομίου στη Ρόδο, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των οδηγών, την οδηγική ασφάλεια και την σωστή οδήγηση σε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και θα φανώ αντάξιος της

Η αυτοκίνηση μπήκε σε πολύ μικρή ηλικία στο DNA του, όπως είπε, αναφερόμενος στη δραστηριότητα και την ενασχόλησή του με το Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης.

Βιογραφικό Τάσου Αρνά

Ο Αναστάσιος Αρνάς είναι ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, που ιδρύθηκε το 2010 και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων με διακρίσεις  από το 1995 έως και σήμερα.

Είναι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής, με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων.

Για σειρά ετών, ασχολήθηκε με την ραδιοφωνική παραγωγή μουσικών εκπομπών στα τοπικά ραδιόφωνα στο νησί της Ρόδου, ενώ είχε και την παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό «Ρόδα είναι και γυρίζει» στην τηλεόραση ΑιγαίοTV.

Είναι ενεργός διαιτητής καλαθόσφαιρας και μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου.

Διετέλεσε ποδηλάτης του Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου.

Πατέρας του ήταν ο Αλέξανδρος Αρνάς από την Κατταβιά και μητέρα του είναι η Μαρία Κυπραίου από τον Άγιο Ισίδωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα