Τάκης Πότσος στην Κρεμαστή: «Κριτήριο ψήφου η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και η συμφωνία τους στο νέο υπερμνημόνιο»

Σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κρεμαστή, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής στα Δωδεκάνησα και δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Τάκης Πότσος.

Στην ομιλία του ο Τάκης Πότσος ανέδειξε την ανάγκη ο λαός της Ρόδου στις 21 Μάη να στηρίξει μαζικά το ΚΚΕ, γιατί θα είναι το κόμμα που θα βρεθεί στο πλάι του την επόμενη μέρα, να τον στηρίζει απέναντι στην νέα επίθεση φοροληστείας, στις νέες ανατιμήσεις στην Ενέργεια, στους πλειστηριασμούς, στο ξήλωμα των δικαιωμάτων του.

Τόνισε πως πρέπει να γίνει κριτήριο ψήφου η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων που έχουν αφήσει τον κόσμο με απαράδεκτες υποδομές Υγείας, πολιτικής προστασίας, οδικού δικτύου, σχολείων, καθιέρωσαν τα εξοντωτικά δεκάωρα που έχουν φτάσει πια στον κλάδο του τουρισμού σε δωδεκάωρα, στείβοντας κυριολεκτικά τους εργαζόμενους.

Τι λύσεις θα δώσουν για όλα αυτά τα προβλήματα; Θα καταργήσουν τα μνημόνια; Συμφώνησαν ήδη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και στο νέο υπερμνημόνιο, το Ταμείο Ανάκαμψης με 350 και πάνω αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την επόμενη κυβέρνηση. Θα μας δίνουν ελεημοσύνες και θα μας τα παίρνουν δεκαπλάσια πίσω; Είναι μεγάλη η υποκρισία τους. Γιατί ενώ έχουν συμφωνήσει στα βασικά, στις νέες θυσίες για το λαό, ενώ όλοι δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν και μεταξύ τους, την ίδια ώρα κοροϊδεύουν τον κόσμο τάζοντας ο ένας «ανάπτυξη για όλους» κι ο άλλος ισοδύναμα «διά πάσαν νόσον».

Κανένα συγχωροχάρτι δεν δίνουμε στα κόμματα που εφάρμοσαν το ένα μετά το άλλο σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές που μας οδήγησαν ως εδώ.

Ο κόσμος ξέρει ότι το ΚΚΕ με σταθερότητα και αποφασιστικότητα υπηρετεί τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού. Την επόμενη μέρα όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός και ο λαός για ν’ αντιμετωπίσει την όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Ο Τάκης Πότσος, επισκέφθηκε και το χωριό Μαριτσά, συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους κάλεσε να στηρίξουν αποφασιστικά αυτή τη φορά το ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα