«Σκούμπι Ντου: Το μυστήριο του χαμένου Κολοσσού» για 11 παραστάσεις στη Ρόδο

Ο ΔΟΠΑΡ και ο Θεατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου παρουσιάζει κατά την θερινή περίοδο την θεατρική παράσταση «ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βίκυς Θεολόγη.

Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την αναζήτηση του χαμένου Κολοσσού της Ρόδου επισημαίνοντας την ιστορική του σημασία για το νησί μας. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο αγαθός σκύλος Σκούμπι Ντου και η παρέα του, μπλέκονται σε μια περιπέτεια όπου κάνοντας τον γύρο του νησιού καταλήγουν στο λιμάνι αναζητώντας τον μεγαλόσωμο Κολοσσό.

Πρόκειται για μία παράσταση που αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά, δίνει πολύτιμες πληροφορίες για ένα από τα επτά θαύματα, χαρίζοντας ταυτόχρονα άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Στην παράσταση παίζουν τα μέλη – ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας ΚΟΥΙΝΤΑ: Βαλάντης Κασσανής, Γιάννης Κούρος, Γεωργία Παπάκι, Κατερίνα Τσαβλίδη, Χρύσα Παρσαλίδου, Αγγελική Γκόγκου & Βαγγέλη Λαός.

Σκηνικά: Παναγιώτης Φυλτζανίδης, Κουστούμια: Γιάννα Γιορντανόβα

Σάββατο 3 Ιουνίου – Σορωνή
Κυριακή 4 Ιουνίου – Φάνες
Σαββατο 17 Ιουνίου – Κοσκινού
Τετάρτη 28 Ιουνίου – θολός,
Σάββατο 1 Ιουλίου – Διμυλιά
Σάββατο 8 Ιουλίου – Λίνδος
Τετάρτη 26 Ιουλίου – Ρόδον
Σάββατο 29 Ιουλίου – Μονόλιθος
Πε/Πα/Σα 3-4-5 Αυγούστου – Ρόδον,
Παρασκευή 11 Αυγούστου – Έμπωνα,
Κυριακή 26 Αυγούστου – Σάλακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα