Τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πρωταγωνίστησαν στα Greek Travel Awards 2023

Στη Ρόδο το βραβείο Greek Holidays Heroes, για την επιτυχημένη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών του περασμένου Ιουλίου

Μετά από την εξαιρετική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2023 στο Λονδίνο (6-8 Νοεμβρίου 2023), με πολλές και σημαντικές B2B και B2C συναντήσεις, την επιτυχημένη συμμετοχή της στον Sustainability Marathon που διοργάνωσε ο ΕΟΤ και στον οποίο παρουσιάστηκαν τα project βιωσιμότητας μας με κορωνίδα όλων, το “ The Rhodes Co-Lab” project, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σάρωσε και στα Greek Travel Awards 2023 κερδίζοντας 6 βραβεία.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Six Park Place στο Λονδίνο, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας, κ. Γιάννη Τσαούση.
Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου που διακρίθηκαν ανά κατηγορία, είναι:
Ρόδος: Best City Break Destination & Greek Holidays Heroes
Κως: Best Biking Destination
Χάλκη: Best Sustainable Destination
Πάρος: Best Luxury Destination
Σαντορίνη: Best Instagrammable Destination
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόδος αναδείχθηκε ο καλύτερος City Break προορισμός της χρονιάς, ξεπερνώντας, για πρώτη φορά την Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, ενώ απέσπασε και το βραβείο Greek Holidays Heroes, για την επιτυχημένη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών του περασμένου Ιουλίου.
Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είχαν 12 υποψηφιότητες στις 11 συνολικά κατηγορίες:
• Άνδρος: Best sailing Destination
• Σύμη: Best sailing Destination
• Αμοργός: Best Diving Destination
• Αστυπάλαια: Best Sustainable Destination
• Χάλκη: Best Sustainable Destination
• Ρόδος: Best City Break Destination
• Σαντορίνη: Best Instagrammable Destination
• Πάρος: Best Luxury Destination
• Κως: Best biking Destination
• Κάλυμνος: Best biking Destination
• Νάξος: Best Gastronomy Destination
H ψηφοφορία κοινού για τα βραβεία Greek Travel Awards 2023 έγινε σε συνεργασία με τις πλατφόρμες του Ice Lolly και του Travelsupermarket.com, δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά απονεμήθηκαν 10 βραβεία σε προορισμούς της Ελλάδας, σε θεματικές κατηγορίες από “Best Sailing” έως “Best Instagrammable Destination”, καθώς και δύο ειδικά βραβεία “Greek Holiday Heroes”.
Στην εκδήλωση απονομής των Greek Travel Awards 2023, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι βρετανικών media, influencers, Tour Operators, επαγγελματίες της βρετανικής τουριστικής αγοράς, Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο και συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Στην εν λόγω εκδήλωση υπήρξαν σημαντικές επαγγελματικές επαφές και ευκαιρίες δικτύωσης, οι οποίες δημιούργησαν σημαντικό επικοινωνιακό όφελος για την Ελλάδα και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα