Αρναούτογλου: Πάνω από 65°C η θερμοκρασιακή διαφορά βόρειας και νότιας Ευρώπης

Την απίστευτη θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ νότιας και βόρειας Ευρώπης παραθέτει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

«Κοντά στους 65 βαθμούς Κελσίου σήμερα η θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ βόρειας και νότιας Ευρώπης!!!» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου πριν από λίγο σημειώνοντας ότι «Η Ευρώπη βιώνει πραγματικά τεράστιες θερμοκρασιακές διαφορές για την εποχή. Ο μήνας ήταν εξαιρετικά ζεστός μέχρι στιγμής στη νότια Ευρώπη. Έχουν σπάσει ρεκόρ, με 33,2 βαθμούς Κελσίου να έχουν καταγραφεί ακόμα και σήμερα στο Coín της Ισπανίας.

»Την ίδια ώρα εδώ και μέρες στη Σκανδιναβία κάνει πολύ κρύο, ακόμη και για Νοέμβριο μήνα, με – 32,5 βαθμούς Κελσίου να καταγράφονται χθες το βράδυ στο Nikkaluokta της Σουηδίας.

»Η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ βόρειας και νότιας Ευρώπης ήταν επομένως λίγο μεγαλύτερη από 65 βαθμούς Κελσίου. Τέτοιες διαφορές εμφανίζονται στην Ευρώπη κατά καιρούς, αλλά αποτελούν μάλλον την εξαίρεση παρά τον κανόνα. Οι συνέπειες για τον καιρό της Ευρώπης τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσαν είναι πολλαπλές αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιο βαθμό προς το παρόν!» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα