Τ. Σπανός στον RV: Αναπτυξιακός, ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Ρόδου για το 2023

Σε 184 εκατομμύρια 600 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Ρόδου για το 2023.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός είναι ένας αναπτυξιακός, ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος προϋπολογισμός, με κοινωνικό πρόσωπο, που αποτυπώνει την εικόνα και την παραγωγή έργου της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά όπως τόνισε ο κ. Σπανός:

Προφανώς κάτι σημαντικό συμβαίνει εκεί στο δήμο εσείς έγκριτοι δημοσιογράφοι τα έχετε τσεκαρισμένα όλα. Η χρονιά που μόλις μπήκε είναι μία χρονιά όπως ξέρετε όπου ο δήμος σε συνέχεια των προηγούμενων χρόνων έχει κάνει καλή δουλειά, έχει στρώσει η υπόθεση σε ότι αφορά καταρχήν το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου.

Ο Δήμος της Ρόδου έχει να δείξει ένα κοινωνικό πρόσωπο. Έχουμε δώσει κοινωνικές παροχές για τα χαμηλά στρώματα σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, για τα άτομα που έχουν χαμηλό εισόδημα, έχουμε δώσει επίσης για τους άστεγους, έχουμε φροντίσει για τους ανθρώπους τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν τους κοινόχρηστους χώρους, για τα ΑμεΑ, για όλο τον κόσμο σχεδόν ο δήμος της Ρόδου έχει πάρει μέτρα σημαντικά.

Έχουμε λοιπόν ένα κοινωνικό πρόσωπο του δήμου, έχουμε ένα μεγάλο έργο να παρουσιάσουμε σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι τα έργα είναι δημοπρατημένα σχεδόν πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, συνεχιζόμενα έργα, έχουμε χρηματοδοτούμενα έργα έχουμε επενδύσεις στις υποδομές του νησιού μας, επίσης ο δήμος της Ρόδου έχει φροντίσει για τα σχολεία για τα παιδιά μας έχουμε κάνει παρέμβαση σχεδόν σε όλα τα σχολικά κτίρια, έχουμε επενδύσει στον αθλητισμό, στην Παιδεία ένα μεγάλο έργο και σημαντικό το οποίο είναι εμφανέστατο και το βλέπουν και το αντιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες.

Είναι ένας προϋπολογισμός ο οποίος έχει κοινωνικό πρόσωπο, είναι ρεαλιστικός είναι υλοποιήσιμος. Έχουμε βάλει κωδικούς για όλα τα μεγάλα και σημαντικά θέματα, είναι ένας προϋπολογισμός ο οποίος θεωρώ ότι αλλάζει πλέον και δείχνει την εικόνα αλλά και την παραγωγή έργου της Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα