408 προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων αναμένονται το 2023 στο λιμάνι της Ρόδου

Ένα κρουαζιερόπλοιο έκανε ποδαρικό την Πρωτοχρονιά στο τουριστικό λιμάνι του νησιού με 1.770 επιβάτες

To κρουαζιερόπλοιο Lyrica έκανε ποδαρικό την Πρωτοχρονιά νωρίς το πρωί στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, με 1.770 επιβάτες.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Βασίλης Παπαοικονόμου, και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, η χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία για το 2023, καθότι φέτος με βάση τον προγραμματισμό αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Ρόδου 408 κρουαζιερόπλοια.

“Ναι είναι γεγονός ότι την πρώτη μέρα του νέου έτους είχαμε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ρόδου και μάλιστα με 1.770 επιβάτες, εντυπωσιακό το νούμερο ξεκινώντας. Οι προσεγγίσεις που έχουμε από τις εταιρείες κρουαζιέρας ανέρχονται στις 408 για όλο το έτος το 2023 το οποίο μπορεί να αυξηθεί ή και να μειωθεί. Κατά τα άλλα. σίγουρα είναι ένα πολύ αισιόδοξο νούμερο. Πιστεύω ότι για το 23 δεδομένο ότι κάτι δεν θα επιβαρύνει την κατάσταση, θα έχουμε αυξημένες πληρότητες”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαοικονόμου.

Ερωτηθείς για το τεχνικό πρόγραμμα και τι να περιμένουμε από το ΔΛΤΝΔ, τόνισε ότι ήδη έχουμε στο λιμάνι της Σύμης τρία έργα.

Και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου Χρήστος Μιχαλάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για την έναρξη της σεζόν, με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο νησί, την πρώτη ημέρα του χρόνου, έκανε την εξής δήλωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκίνησε όπως αρμόζει στη Ρόδο. Με ήλιο, χαμόγελα, αισιοδοξία και μουσική υποδέχθηκαμε τους πρώτους 1.800 επισκέπτες μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα