Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού στο Δήμο Λέρου για τη νέα σεζόν

Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Λέρουμ παρουσία των μελών της επιτροπής, του Διοικητή του ΑΤ Αστυνόμου Β, Κωνσταντίνου Πολυδωρόπουλου, του Υπαστυνόμου Β, Αντώνιου Δήμογλου, των προέδρων του εμπορικού συλλόγου, των ξενοδόχων, των ενοικιαζομένων δωματίων, των εστιατόρων, των επαγγελματιών ταξί, του μοτοσυκλετιστικού και του ποδηλατικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε έναν απολογισμό όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, των προβλημάτων που προέκυψαν τα δύο τελευταία έτη και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής λήψης ευνοϊκών μέτρων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, τόνισε ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου που ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί ομαλά.
Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς τους επισκέπτες αλλά και να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια, την ευχαρίστηση και την άνετη διαμονή τους λαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης σε συνεργασία με το ΑΤ και το Λιμεναρχείο Λέρου.
Τέλος, ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε ότι εκτός αστάθμητων παραγόντων έχουν προγραμματιστεί για το νησί αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστικών σκαφών από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
“Ας δείξουμε επαγγελματισμό, αλληλεγγύη και θετικό πνεύμα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα