Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαστηριακοί γιατροί

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαστηριακοί γιατροί της χώρας με τους συναδέλφους τους στο νησί της Ρόδου  να συμμετέχουν μαζικά.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής 

Την Παρασκευή 17/5/2024 πραγματοποιήθηκε Πανελλαδική Διαδικτυακή Συνεδρίαση των αυτοαπασχολούμενων Εργαστηριακών Ιατρών, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 ιατροί και αποφασίσθηκε η συνέχιση της αποχής από την εργασία τους, των ακτινολόγων και μικροβιολόγων, για άλλη μια εβδομάδα (από 20 – 24 Μαΐου 2024).

Το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου παρουσία όλων των εργαστηριακών ιατρών, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Δυστυχώς, τα αιτήματα των εργαστηριακών ιατρών για μείωση του clawback και όλων των δυσβάστακτων μέτρων που δημιουργούν τεχνητά χρέη στα ιατρεία τους, δεν έγιναν αποδεκτά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη επιλογή από την συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση, ωστόσο επιθυμούμε τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα του αγώνα μας.

Με εκτίμηση,

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Ι. Τσέρκης           Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα