Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σύμης Λ. Παπακαλοδούκα με τον Υπουργό Ναυτιλίας Χρήστο Στυλιανίδη

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, σε ανακοίνωσή του:

Στην ατζέντα της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, τέθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Υπουργείο στην περιοχή μας .

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε:
Ανεύρεση Χρηματοδότησης για έργα ύδρευσης και αφαλάτωσης ( ΔΕΗ- ΔΕΥΑ ΣΥΜΗΣ).

Μεταφορά και υλοποίησης του συστήματος εισόδου – εξόδου ( ΣΕΕ) στο θαλάσσιο συνοριακό σημείο διέλευσης ( ΣΣΔ) νέου λιμένα Σύμης , για την βέλτιστη αξιοποίηση του νέου λιμένα και το ενδεχόμενο ανέγερσης κτηρίου , προκειμένου να στεγαστεί το λιμεναρχείο .

Ανεύρεση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση μελέτης – εκπόνησης σχεδίου και διάταξης νέου κρηπιδώματος στο λιμένα Σύμης, σύμφωνα με την υπογραφείσα προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σύμης – Λιμενικού Ταμείου – Στρατού (ΜΟΜΚΑ) .

✔️Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη όλων των θεμάτων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας , με σαφή προσανατολισμό στη βελτίωση .
✔️Η Σύμη έχει τη δική της ξεχωριστή θέση, το δικό της διακριτό ρόλο και συνεισφορά, με μοναδικό κριτήριο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Τον Δήμαρχο Σύμης συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Νικήτας Γρύλλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα