Συνάντηση εργασίας για σχέδιο δράσης στην αντιμετώπιση πλημμυρικού κινδύνου

Η αντιμετώπιση πλημμυρικού κινδύνου μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας & Δ.Ε. Ατταβύρου, Νεκτάριου Φλοσκάκη με τον καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτη Νάστο και την Δρ. Καλλιόπη Κράβαρη.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην καινοτόμο δράση VIRTUAL SCHOOL που πραγματοποιείται από το Εργαστήριο Προηγμένης Πληροφορικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και από την πανεπιστημιακή έδρα UNESCO Con-E-Ect του ιδίου πανεπιστημίου και στοχεύει στη σωστή ενημέρωση και προετοιμασία των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων σε θέματα αυτοπροστασίας από φυσικές, τεχνολογικές καταστροφές και κινδύνους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εξετάστηκε η πιθανότητα να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα σχολικά ιδρύματα του νησιού με τη συμβολή του Δήμου Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα