Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Δήμαρχο Καλυμνίων

Τον Δήμαρχο Καλυμνίων δέχθηκε στο γραφείο του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Ο κ. Διακομιχάλης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Καλύμνου Γιώργιο Θανάτση, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο Διοικητής της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Μιχαήλ Κλούβας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην διαρκή και αγαστή συνεργασία του Δήμου Καλυμνίων με το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ».

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την άμεση ανταπόκριση των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα θέματα για τα οποία ζητείται η συνδρομή τους, στο πλαίσιο των παγίων οδηγιών και κατευθύνσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ειδικότερα τον ευχαρίστησε για την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου της νήσου Ψερίμου με οπλίτη Ιατρό, γεγονός που συμβάλει στην σημαντική αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων του νησιού, καθώς και για την συνδρομή της ΜΟΜΚΑ στις εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου του οικισμού της Ψερίμου.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της επιπρόσθετης βελτίωσης του οδικού δικτύου της Ψερίμου, για το οποίο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Καλυμνίων ότι συνιστά έργο υψηλής προτεραιότητας, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων ειδικά σε ότι αφορά στις ακριτικές περιοχές, και ότι προσβλέπει στην άμεση ανάληψη όλων των απαραίτητων ενεργειών εκ μέρους του Δήμου, προκειμένου να αναληφθούν και να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες από την ΜΟΜΚΑ το ταχύτερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα