Συνάντηση Αντιδημάρχου της ΔΕ Λινδίων με τους επιχειρηματίες που τροφοδοτούν τα καταστήματα Λίνδου

Συνάντηση με τους επαγγελματίες που τροφοδοτούν με προμήθειες τα καταστήματα της Λίνδου, έγινε την Πέμπτη 28/03 στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων, παρουσία του Αντιδημάρχου της ΔΕ ΛΙΝΔΙΩΝ, κου Νικολάου Γ. Παυλακίδη, της Προέδρου κας Χριστιάνας Διάκουλα, και των μελών Κοινότητας Λίνδου κ.κ. Χρήστου Πρασσά και Παύλου Μελένου, καθώς και του Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γενναδίου, κου Παναγιώτη Σαββόγλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την τήρηση του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων, όπως προβλέπεται από Κανονιστική Διάταξη, για τον οικισμό Λίνδου, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου αυξάνεται καθημερινά η προσέλευση των επισκεπτών και ο αριθμός των οχημάτων στις εισόδους της Λίνδου.

Ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών, κυρίως τις πρωινές ώρες, στον οικισμό, ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης και ο τρόπος που θα γίνεται η τροφοδοσία, χωρίς να δημιουργείται το έντονο πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης .

Ένα άλλο σημαντικό θέμα, που έγινε αποδεκτό από όλους τους επαγγελματίες, είναι η διατήρηση των οχημάτων σε καλή κατάσταση, για την μέγιστη προστασία του περιβάλλοντος από τους ρίπους και την ηχορύπανση.

Στόχος, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος, κος Νικόλαος Γ. Παυλακίδης, είναι να εφαρμοσθεί αποκλειστικά η ηλεκτροκίνηση στα οχήματα που θα τροφοδοτούν τις επιχειρήσεις της Λίνδου, και προς αυτή την κατεύθυνση θα δρομολογηθούν μελλοντικά οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Ο Αντιδήμαρχος ΔΕ ΛΙΝΔΙΩΝ

Νικόλαος Γ. Παυλακίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα