Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου: Δεν έφτασε ποτέ στην Κω, τελευταίο σήμα από το κινητό του στη Ρόδο

Τον 44χρονο Γιουράσικ Ράντοβαν αναζητούν οι αρχές από τη Δευτέρα 29 Μαΐου. Ο άνδρας εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να ταξιδέψει με πλοίο για την Κω.

Σύμφωνα με το Missing Alert που εκδόθηκε, στις 28 Μαΐου ο Γιουράσικ Ράντοβαν επιβιβάστηκε σε λεωφορείο από τη Σερβία προς την Αθήνα με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Εν συνεχεία, στις 29 Μαΐου θα επιβιβαζόταν σε επιβατικό πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό το νησί της Κω.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γιουράσικ Ράντοβαν στις 31 Μαΐου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιουράσικ Ράντοβαν έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του.

Εξαφάνιση Γιουράσικ Ράντοβαν: Μίλησε με τη σύζυγό του από το πλοίο, αλλά δεν έφτασε στην Κω

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος άνδρας όταν βρισκόταν στο πλοίο για την Κω επικοινώνησε με τη σύζυγό του, η οποία έχει παραμείνει στη Σερβία. Οικείο του πρόσωπο τον περίμενε στο λιμάνι της Κω, ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ. Από τις έως τώρα έρευνες προκύπτει ότι το τηλέφωνό του έδωσε σήμα από το νησί της Ρόδου.

Πηγή: athensvoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα