Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

 

Τη δρομολόγηση άμεσης λύσης στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης του Κτηματολογίου Ρόδου συμφώνησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου από κοινού, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης με τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, έπειτα από επικοινωνία που είχαν.

Προκειμένου να διεκπεραιωθούν εκκρεμείς υποθέσεις και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για μήνες, αποφασίστηκε από πλευράς κυβέρνησης να διατεθούν τρεις μηχανικοί τους οποίους θα συνδράμουν και δύο μηχανικοί από τον Δήμο Ρόδου.

Το αίτημα για τη δρομολόγηση άμεσης λύσης σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα είχε τεθεί επιτακτικά στον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη από τα μέλη του ΤΕΕ Τμ. Δωδεκανήσου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, σε επανειλημμένες συναντήσεις.

Οι πέντε συνολικά μηχανικοί θα εγκατασταθούν άμεσα στο Κτηματολόγιο Ρόδου ενισχύοντας προσωρινά τις υπηρεσίες του, προκειμένου να επιτευχθεί αποσυμφόρηση από τις χιλιάδες πράξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την άμεση συνδρομή του στην αντιμετώπιση του προβλήματος, διευκολύνοντας εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι τελούν σε κατάσταση αναμονής, εξαιτίας της υποστελέχωσης της πλέον νευραλγικής υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα