Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς. Συνάντηση Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Κυρανάκη

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα ενισχύσει με τρεις μηχανικούς το Κτηματολόγιο Ρόδου, ύστερα από τη συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε., Ανδρέα Τσώκο.

Στη συνάντησή της με τον αρμόδιο Υφυπουργό, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών και η επίσπευση των υποθέσεων του Κτηματολογίου που απασχολούν χιλιάδες κατοίκους, είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής οικονομίας.

Έτσι, το Υπουργείο αναμένεται να στείλει τρεις επιπλέον μηχανικούς, οι οποίοι θα προσληφθούν και θα αμείβονται από πιστώσεις του Υπουργείου, ώστε να συνδράμουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών με την απαραίτητη συνεργασία και συνδρομή μηχανικών του Δήμου Ρόδου.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. σημείωσε:

«Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με τον αρμόδιο υφυπουργό για το θέμα του Κτηματολογίου και μια σημαντική υπηρεσία για όλους μας αναμένεται να ενισχυθεί με το επιπλέον προσωπικό. Με πρόγραμμα και συνεργασία, δίνονται λύσεις για τα ζητήματα που μας απασχολούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα