Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά

Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά, που έχασε τη μάχη νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Ο Τιμόθεος Παρασκευάς γεννήθηκε στη Ρόδο την 27 Σεπτεμβρίου 1954, υιός του πάτερ Μελετίου και της Δέσποινας. Παντρεύτηκε με την Ευανθία με την οποία είχε δύο παιδιά, τον Γεράσιμο και την Δήμητρα. Από το 1984 ήταν Αρχιτέκτονας Μηχανικός διατηρώντας γραφείο στη Ρόδο.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δήμου Ροδίων επί Δημαρχίας Μάνου Κόκκινου (1991-1994) και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ροδίων με την παράταξη του Γ. Γιαννόπουλου την περίοδο 2006-2010.

Διετέλεσε Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων από τον Ιανουάριο 2001 μέχρι τον Μάιο του 2008 και από τον Ιούνιο 2013 μέχρι τον Οκτώβριο 2016.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά:

Εκφράζω τη θλίψη μου για τον πρόωρο χαμό του Τιμόθεου Παρασκευά, ενεργού μέλους της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της Ρόδου, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αξίες που σήμερα δοκιμάζονται. Με ήθος και ακεραιότητα.

Με τον Τιμόθεο Παρασκευά μας χώριζαν οι πολιτικές μας ιδέες και θέσεις, αλλα αυτό δεν με εμπόδιζε ποτέ να αναγνώριζω τη συνέπεια που διέκρινε τα πιστεύω του και τη διάθεση προσφοράς του στα κοινά. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του:

«Με τον Τιμόθεο Παρασκευά διαφωνούσαμε σε πολλά.
Πάντα, όμως, απολάμβανα και τις συζητήσεις και τις διαφωνίες μας γιατί ήταν ένας ευπρεπής άνθρωπος που σεβόταν την αντίθετη άποψη, ένας δημοκράτης.
Ένας καλός άνθρωπος, ένας ενεργός πολίτης, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης.
Δοκιμάστηκε σκληρά από την ασθένεια, πάλεψε γενναία αλλά αυτή ήταν μια από τις λίγες μάχες που έχασε.
Η απώλειά του μας γεμίζει όλους θλίψη. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά.

Ο Τιμόθεος Παρασκευάς υπηρέτησε τη Ρόδο με ασίγαστο πάθος, όρεξη και πολλή αγάπη. Άνθρωπος με καθαρές θέσεις. Μαχητικός αλλά και άνθρωπος της σύνθεσης, πρόσφερε στα κοινά του τόπου μας.

Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και τον ζήσαμε σε οικογενειακό, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο, ήταν μεγάλη η τιμή. Τον αποχαιρετούμε με πολύ μεγάλη θλίψη.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό του ταξίδι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά αναφέρει:

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Τιμόθεο Παρασκευά, εκλεκτό μέλος της Ροδιακής Κοινωνίας με σημαντική προσφορά στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας.
Με τον Τιμόθεο Παρασκευά με συνέδεαν οικογενειακές, επαγγελματικές, κοινωνικές και φιλικές σχέσεις. Η απώλειά του, αφήνει τη Ρόδο μας πιο φτωχή.
Στην οικογένειά του, εκφράζω τα πλέον ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

O τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό φίλο, Τιμόθεο Παρασκευά.
Έφυγε από τη ζωή πρόωρα ένας άνθρωπος, που πορεύτηκε με ήθος, ειλικρίνεια, με θάρρος και αγωνιστικότητα.
Με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας γενιάς, που γεννήθηκε, ανδρώθηκε, πάλεψε και άφησε το αποτύπωμα της.
Η προσέγγιση του σε κάθε έκφανση της πολυσχιδούς δραστηριοποίησης του πάντα στοχευμένη, οι σκέψεις του γόνιμες, οι θέσεις του και οι προβληματισμοί ξεκάθαροι.
Βαθιά πολιτικοποιημένος και γαλουχημένος σε μια δημοκρατική οικογένεια, με ιδιαίτερη βαρύτητα και έντονο αποτύπωμα στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.
Σε εποχές κρίσιμες ήταν πάντα παρών, σαν αρχιτέκτονας, σαν πολιτικός, σαν φίλος και πάνω απ’ όλα σαν Άνθρωπος. Πάντα δοτικός, δημιουργικός και ευαίσθητος.
Υποδειγματικός οικογενειάρχης μαζί με την αγαπημένη σύζυγο του, Εύη και τα αξιαγάπητα παιδιά του, Γεράσιμο και Δήμητρα πάλεψαν αθόρυβα, με αξιοπρέπεια να νικήσουν και σε αυτή την μάχη.
Αξιαγάπητε φίλε μας, Τιμόθεε, ήσουν πάντα μαχητής. Δυστυχώς έφυγες … όχι όμως νικημένος. Στο τελευταίο σου ταξίδι θα σε συνοδεύει η αγάπη της οικογένειας σου, των φίλων σου και η εκτίμηση όλων μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα είναι η μνήμη του αιωνία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Δήλωση του Δημάρχου Χάλκης Ευάγγελου Φραγκάκη για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά:

“Μεγάλη θλίψη μας κυρίευσε στο άκουσμα του θανάτου του Τιμόθεου Παρασκευά, ενός ευγενή και χρησιμου για την Ροδιακη κοινωνία πολίτη.
Ενός ανθρώπου με σημαντική κοινωνική, επιστημονική και πολιτική προσφορά στην καθημερινή ζωή του τόπου μας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.”

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

Ο Τιμόθεος Παρασκευάς αγωνίσθηκε για τον τόπο του, υπηρέτησε τα πιστεύω του, εκφράζοντας πάντα τις καθαρές θέσεις του και έμεινε  πιστός στην παράταξη που ανήκε.

Η απώλεια του αφήνει τη Ρόδο μας φτωχότερη.

Τον αποχαιρετούμε  με θλίψη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του, στον αδελφό του Γιάννη , στους οικείους του και στους συναγωνιστές του στο ΠΑΣΟΚ.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποχαιρετά τον Τιμόθεο Παρασκευά, έναν ενεργό πολίτη με σημαντική επαγγελματική, πολιτική, αυτοδιοικητική και κοινωνική δράση.
Υπηρέτησε τα κοινά από μια σειρά θέσεων, με εξέχουσες εκείνες του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Αντιδημάρχου Ρόδου.

Σε ολόκληρη τη ζωή του, έδωσε, με ήθος και ακεραιότητα, αγώνες για τη δημοκρατία και για την πρόοδο του τόπου μας.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους αγαπημένους του.

Η ΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Συλλυπητήριο Μήνυμα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων για την απώλεια του Συντρόφου Τιμόθεου Παρασκευά:
Το ΠΑΣΟΚ σήμερα πενθεί για την απώλεια του πρ. γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίων Δωδεκανήσων, του συντρόφου μας Τιμόθεου Παρασκευά.
Από σήμερα το πρωί η κοινωνία της Ρόδου είναι φτωχότερη. Έχασε ένα εξέχον μέλος της που όλη η ζωή του ήταν αφιερωμένη στα κοινά, από όποια θέση τα υπηρέτησε με σθένος και αποφασιστικότητα. Ως επαγγελματίας αρχιτέκτονας κατάφερε να ξεχωρίσει, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, ως αιρετός υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τη Ρόδο.
Ο βίος του Τιμόθεου Παρασκευά και οι αγώνες του μέσα από την δημοκρατική παράταξη, αποτελούν οδηγό και παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους νεότερους.
Ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος αγώνας που κλήθηκε να δώσει, ήταν ο αγώνας με την ασθένειά του, τον οποίο έδωσε με αξιοπρέπεια και σθένος, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή, με το κεφάλι ψηλά όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδιακής γης που θα τον σκεπάσει.
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων
Νίκος Μουτσάκης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ

Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, αναφέρει σε συλλυπητήρια δήλωσή του για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά:

Μεγάλη θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου και φίλου Τιμόθεου Παρασκευά.
Πάντα χρήσιμη η συζήτηση μαζί του αλλά ακόμη πιο χρήσιμη η διάθεση του να μεταφέρει την εμπειρία και τη γνώση του στους νέους.
Εις το επανιδείν αγαπημένε μου φίλε, ήσουν αγωνιστής μέχρι το τέλος.

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Σάββα Μ. Διακοσταματίου για την απώλεια του Τιμόθεου Παρασκευά:
Ο Τιμόθεος Παρασκευάς ήταν ένας αγωνιστής που υπηρέτησε, με εντιμότητα, ειλικρίνεια, καθαρότητα σκέψεων και πράξεων, προσέφερε στην πολιτική, ιδιαίτερα στον πολιτικό του χώρο το ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά και στην πόλη μας.
Σπουδαιότερο όμως, χάρισμά του, η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των θεμάτων, και αυτών της πολιτικής, αλλά και αυτών της ζωής των ανθρώπων.
Η Ρόδος σήμερα δεν έχασε μόνο έναν σπουδαίο πολιτικό άνδρα, αλλά και έναν σπουδαίο και καλό άνθρωπο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΤΑΚΛΑΚΗ

Αγαπημένε μου Τίμο,
Ξεκίνησες κι εσύ για το μεγάλο σου ταξίδι … λες και αποφάσισες να ακολουθήσεις τον κολλητό σου φίλο, τον Παναγιώτη … άλλωστε, ήσασταν φίλοι καρδιακοί… σας έδενε μια φιλία διαχρονική..
Ήμουν μικρό κοριτσάκι όταν σε πρωτογνώρισα.. μαζί σου ζυμώθηκα με την πολιτική.. πάντα σε εμπιστευόμουν.. ήξερα πως ότι έλεγες ήταν αυτό που πίστευες.. δεν σου άρεσαν οι στρογγυλεύσεις.. πάντα έλεγες τα πράγματα με το όνομα τους..
Τι να πρωτοθυμηθώ… τις ατέλειωτες συζητήσεις μας, τις συνεδριάσεις μας ως συντονιστική στο μελετητικό σου γραφείο, τους κοινούς μας αγώνες για να κρατηθεί ζωντανό το ΠΑΣΟΚ στα πολύ δύσκολα…
Η τελευταία μας μάχη, η υπεράσπιση του «μένουμε Ευρώπη»…
Η τελευταία μας συνάντηση στο γάμο του Γεράσιμου.. αν και καταβεβλημένος, όπως πάντα χαμογελαστός.. η πρώτη σου κουβέντα να ρωτήσεις για τον φίλο σου…
η μοίρα έμελε να σας ενώσει και στο θάνατο … στις 12.12.2022 ο πατέρας μου, στις 21.12.2022 εσύ..
Βαρύ το πένθος για την υπέροχη σου οικογένεια.. το αποτύπωμα σου σε αυτή τη ζωή…η Εύη, ο Γεράσιμος, η Δήμητρα… κοντά σου έως το τέλος… αυτό το τέλος που παίρνει από κοντά μας τους αγαπημένους μας.. που μας πονάει βαθύτατα και αγιάτρευτα….
Καλό σου ταξίδι στο φως καλέ μου φίλε και εκεί που θα πας μην ξεχάσεις να θυμίσεις στον πατέρα μου πόσο τον αγαπώ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα