Συγκινητική η ανταπόκριση των Ροδιτών για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Με κοινή προσπάθεια η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου ξεκίνησαν από χθες τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ροδίνι, προκειμένου να σταλεί στους δοκιμαζόμενους Ουκρανούς πολίτες.

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια, το υλικό θα συγκεντρώνεται έως την Παρασκευή 11/3, ώρες 08:30-14:30, στην αίθουσα του Ροδινιού.

Όπως δήλωσε στον Real Voice η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Χαρούλα Γιασιράνη, είναι συγκινητική η ανταπόκριση των Ροδίων, μεμονωμένων πολιτών, σχολείων και φορέων, ενώ από την πρώτη στιγμή και η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου προσέφερε 70 κουβέρτες και άλλο χρήσιμο υλικό. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα ταξινομηθεί και με ευθύνη της Περιφέρειας θα σταλεί στην Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα και από κει στον προορισμό της.

“Ήδη έχουν φέρει οι συμπολίτες μας και μεγάλες ποσότητες σε παιδικά είδη, όπως γάλα, πάνες κλπ. Χαίρομαι που η ευαισθησία του Ροδίτη, εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, που συντρέχει κάθε στιγμή και όπου χρειασθεί ανάγκη”, είπε μεταξύ άλλων η κα Γιασιράνη.

Από την πλευρά του και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου Γιώργος Τριάντος δηλώνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ότι: Συνεχίζεται και σήμερα, από φορείς και ιδιώτες, με αμείωτο ρυθμό η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στην αίθουσα του Ροδινιού για το λαό της Ουκρανίας. Χρειαζόμαστε μεγάλα χαρτοκιβώτια συσκευασίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα