Συγκέντρωση στο Δημαρχείο κατά του πολέμου από Ουκρανούς που ζουν στη Ρόδο

Συμπολίτες μας με καταγωγή από την Ουκρανία, οι οποίοι διαμένουν στη Ρόδο συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο δημαρχείο, κρατώντας σημαίες της χώρας τους και πλακάτ που αναγράφουν συνθήματα όπως “Stop Putin”, “Stop War”, διαδηλώνουν κατά του πολέμου και απευθύνουν έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών και ειρήνη.

Φανερά ανήσυχοι για τις δραματικές εξελίξεις που βιώνει η χώρα τους, με το μυαλό και τη σκέψη στην πατρίδα τους, στις οικογένειες και τους φίλους τους που βρίσκονται εκεί και μάχονται απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις και τους ανελέητους βομβαρδισμούς που δέχονται.

Παράλληλα ξεκίνησαν να συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για το λαό τους που δοκιμάζεται, αναμένοντας πλέον από τις τοπικές αρχές οδηγίες για το σημείο όπου μπορούν να συγκεντρώσουν ανθρωπιστική βοήθεια, ώστε να αποσταλεί στην Ουκρανία.

Ο πόνος για την εισβολή των Ρώσων στην πατρίδα τους, για τις απώλειες των αμάχων αλλά και των Ουκρανών στρατιωτών, η αγωνία για τις δραματικές στιγμές που περνάει η Ουκρανία, εκφράζεται στα πρόσωπά τους με συγκίνηση…

                                                                                            Νατάσα Παμπρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα