Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Συγχαρητήριο μήνυμα Βάιου Καλοπήτα για την ανακοίνωση των βάσεων

Παρά τη δύσκολη συγκυρία και εν μέσω της καταστρεπτικής πυρκαγιάς που καίει για 10η ημέρα στο νησί μας, οφείλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά κατάφεραν με κόπο και αγώνα να διασφαλίσουν μια θέση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους, να είναι βέβαια ότι αυτός είναι μόνος ένας σταθμός στην πορεία της ενήλικης ζωής τους και θα έχουν πολλές ευκαιρίες μπροστά τους για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Στη γενιά αυτή των νέων παιδιών στρέφεται η ελπίδα μας για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στη Ρόδο. Στη γενιά αυτή που όλες αυτές τις ημέρες που μαίνεται η φωτιά δεν έλειψε από τη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οφείλουμε μαζί με τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθειά της στις πανελλαδικές εξετάσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά τους στην τεράστια προσπάθεια πυροσβεστών και εθελοντών που επιχειρούν στα μέτωπα της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα