Στο Καστελλόριζο και στην Κάρπαθο ο Βασίλης Υψηλάντης

Το Καστελλόριζο επισκέφθηκε ο Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης , Βουλευτής Δωδεκανήσου.
Ο βουλευτής είχε στο νησί συνεργασία με τον Δήμαρχο Μεγίστης Νικόλαο Ασβέστη και τον αντιδήμαρχο Στράτο Αμύγδαλο για ζητήματα που απασχολούν το Καστελλόριζο, ενώ συναντήθηκε και με κατοίκους του νησιού με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις ευρωεκλογές αλλά και για προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ότι βρίσκεται πάντα κοντά στο ακριτικό μας Καστελλόριζο και αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί.
Κατά την παραμονή του είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πανηγυρικές εκδηλώσεις προς τιμή του Πολιούχου του νησιού Αγίου Κωνσταντίνου.
Σήμερα Τετάρτη 22.5.2024 επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει σε κοινοβουλευτικές εργασίες και στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Κάρπαθο όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο και την Βουλή των Ελλήνων στην ημέρα μνήμης για τον θάνατο του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη ενώ εκτελούσε το καθήκον του προς την πατρίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα