Στο Εργατικό Κέντρο το συλλαλητήριο των ξενοδοχοϋπαλλήλων – Επαφές Π. Εγγλέζου στην Αθήνα, σε ΟΑΕΔ και ΣΕΠΕ

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει τη σημερινή κινητοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί.

Μιλώντας στον Real Voice ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Παναγιώτης Εγγλέζος τόνισε ότι το σύνολο των σωματείων της περιοχής μας στηρίζει την κινητοποίηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων που ζητούν μεταξύ άλλων παράταση του επιδόματος ανεργίας.

Ο κ. Εγγλέζος αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που έχει στην Αθήνα για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους της περιοχής μας, όπως με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη για θέματα εποχικότητας, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για τη μη ύπαρξη τεχνικής επιθεώρησης στο νησί.

Είμαστε στο έλεος του Θεού, ξεχασμένοι με τόσους νεκρούς από εργατικά ατυχήματα”, δήλωσε με κραυγή αγωνίας, ενώ σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος είχε παραχωρήσει χώρο για τη στέγαση της υπηρεσίας, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν για να το στελεχώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα