Στηβ Μιλάτος: «Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί», λέει για τις κατηγορίες βιασμού

Ο Στηβ Μιλάτος μιλώντας για την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του για βιασμό δήλωσε πως αναμένει υπομονετικά την δικάσιμο. Το διάσημο μοντέλο τόνισε μάλιστα πως περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, προκειμένου να μπορέσει κι εκείνος να μιλήσει καθαρά για την υπόθεση.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα» είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στηβ Μιλάτος έχει παραπεμφθεί σε δίκη και η υπόθεση αφορά στην καταγγελία μίας Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό τον περασμένο Μάιο. Την γνώρισε, ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο.

Πηγή:newsit.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα