Στη Ρόδο η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Τα μέλη της θα επισκεφτούν τα φράγματα Κρητηνίας και Απολακκιάς, αλλά και μονάδες που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του Προγράμματος - Τι δήλωσε στον RV ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και εντεταλμένος του πρωτογενούς τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα η 12η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην οποία θα συμμετάσχει και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργαντάς, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και εντεταλμένος του πρωτογενούς τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης θα πραγματοποιηθεί μία κλειστή τεχνική σύσκεψη, την Τετάρτη 14/12 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση στο ξενοδοχείο Rodos Palace, ενώ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται επισκέψεις σε τρεις μονάδες του νησιού που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

“Είναι η τελευταία συνεδρίαση του Προγράμματος ΠΑΑ από την Επιτροπή Παρακολούθησης και έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να τονώσουμε τον πρωτογενή τομέα στα νησιά μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και με το κλείσιμο αυτού του Προγράμματος σηματοδοτείται μία νέα περίοδος”, ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος του Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου κ. Ζαννετίδης.

Επίσης γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Παρακολούθησης τα μέλη της θα επισκεφτούν τα φράγματα της Κρητηνίας και της Απολακκιάς, επισημαίνοντας ότι τα δύο αυτά έργα βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την προκήρυξη των μελετών για την άρδευση όσον αφορά το πρώτο και τη συντήρηση και επέκταση για το δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα