Στις κάλπες την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ – Που θα στηθούν στα Δωδεκάνησα

Η κάλπη της 15ης Μαΐου για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα στη μεγάλη και ανοιχτή μάχη που έχουμε μπροστά μας για να ξεμπερδεύουμε, να ανασάνουμε και να ξαναδώσουμε περιεχόμενο στην πολιτική, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

Η μαζική συμμετοχή του πλήθους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να σταματήσουμε την υποχώρηση σε όλους τους τομείς που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να ξαναγράψουμε από κοινού την ιστορία της εποχής που έρχεται: και αυτή πρέπει να είναι μια ιστορία φωτεινή, δημοκρατική, δίκαιη, αριστερή και προοδευτική, για τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Να φτιάξουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων. Να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας δυνατά. Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει – Γινόμαστε όλοι και όλες συμμέτοχοι.

Την Κυριακή 15 Μαΐου καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση.

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:

Αίθουσα Ροδινιού, Ρόδος (ΟΜ Ρόδου)

Πρώην Δημαρχείο Αφάντου (ΟΜ Αφάντου)

Πρώην Δημαρχείο Ιαλυσού (ΟΜ Ιαλυσού)

Παλαιό ΚΕΠ Κρεμαστής  (ΟΜ Πεταλούδων)

ΚΕΠ Αρχαγγέλου (ΟΜ Αρχαγγέλου)

Γραφείο Προέδρου Κοινότητας  Σορωνής (ΟΜ Σορωνής)

Πρώην Δημαρχείο Νότιας Ρόδου, Γεννάδι (ΟΜ Νότιας Ρόδου)
Κάλπες επίσης θα στηθούν στα νησιά: Σύμη, Χάλκη, Καστελλόριζο, Τήλο,  Κάσο και Κάρπαθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα