Στέργος Στάγκας: ” Οι πάντες, φίλοι και αντίπαλοι,αναγνωρίζουν το τεράστιο έργο που επιτελεί ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο (ΗΧ)

Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου, μετά από 8 χρόνια έχουν εμπεδώσει την άποψη ότι ο Περιφερειάρχης  Γιώργος Χατζημάρκος και η Περιφερειακή Αρχή της οποίας ηγείται, είναι η πιο αποτελεσματική που πέρασε από τον τόπο, παρότι χρειάστηκε να διαχειριστεί συνεχείς κρίσεις. Κατάφερε όχι μόνο να ανταπεξέλθει, αλλά και να παραδώσει μαθήματα διαχείρισης κρίσεων σε όλους του τομείς.

Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice και τη Ρένα Παυλάκη, ο  Στέργος Στάγκας, Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επί των τεχνικών θεμάτων.

“Το έργο που επιτελείται από την Περιφερειακή Αρχή του Γιώργου Χατζημάρκου, δεν έχει προηγούμενο για τον τόπο. Οι πάντες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, αναγνωρίζουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του Περιφερειάρχη. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιαστεί με ένα έργο ή ένα στόχο και να μην το φέρει  εις πέρας και τα παραδείγματα είναι άπειρα” δήλωσε ο κ. Στάγκας

Ακούστε τον εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα