Σειρά επαφών του βουλευτή Γ. Παππά για ζητήματα των νησιών μας

Σειρά επαφών είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με Υπουργούς και Υφυπουργούς, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των Δωδεκανήσων.

Ο κύριος Παππάς συναντήθηκε με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Ιωάννη Μπρατάκο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Βουλευτής ενημέρωσε εκτενώς των κ. Μπρατάκο για πλήθος ζητημάτων που έχουν προκύψει στα Δωδεκάνησα, τονίζοντας την ανάγκη για συνεργασία ως προς την επίλυση των.

Επίσης, πραγματοποίησε συναντήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον Υπουργό, κ. Κώστα Σκρέκα, τον Υφυπουργό, κ. Γιώργο Αμυρά και τον Γενικό Γραμματέα Δασών, κ. Κωνσταντίνο Αραβώση.

Στις συναντήσεις έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κω, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το νησί της Κω και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως το μείζον ζήτημα της ύδρευσης, ζητήματα που αφορούν τις αναρτημένες δασικές εκτάσεις αλλά και το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει με τα ελάφια της Ρόδου.

Στη συνέχεια ο κ. Παππάς μετέβη στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, όπου είχε σύσκεψη, με τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, στην οποία έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, κ. Γιάννης Καμπούρης, ο Διευθυντής, κ. Φώτης Καραμανώλης κι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, κ. Μανώλης Κοντουδάκης.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τις συγκοινωνίες της Ρόδου και της Κω ενώ τα στελέχη των επιχειρήσεων ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Ιωάννη Παππά, για την αγαστή συνεργασία και τη στήριξη τους στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ και την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα