Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Σε εξειδικευμένες εξετάσεις για τον διαβήτη υποβλήθηκαν οι κάτοικοι της Τήλου

Ακόμα μια δράση του Δήμου Τήλου στέφθηκε με επιτυχία.

Σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “Με οδηγό το διαβήτη” έγιναν την Πέμπτη 01/06/23 ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις Γλυκόζης, Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης, Σπιρομετρήσεις, Έλεγχος συνδρόμου Διαβητικού ποδιού και αρτηριακής πίεσης.
Επίσης οι κάτοικοι εξετάστηκαν από εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως τον Παθολόγο-Διαβητολόγο, Διευθυντή του διαβητολογικού κέντρου Metropolitan General, Κύριο Αντώνη Λέπουρα, την πνευμονολόγο-εντατικολόγο και επιμελήτρια Γ.Ν.Ν.Θ.Α Κυρία Παπανδρινοπούλου Δήμητρα, τον χειρούργο οφθαλμίατρο, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης Κύριο Χαρακίδα Αντώνη, την ποδολόγο Βασιλείου Λένα και την επισκέπτρια υγείας Δήμητρα Κοκκόρη.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και δεσμευόμαστε για επόμενες παρόμοιες, μιας και η υγεία και ευημερία των κατοίκων του νησιού μας είναι για εμάς υψίστης σημασίας και η βελτίωσή της καθημερινός μας στόχος και δέσμευση.
Γνωρίζουμε την αναγκαιότητα συνεχούς προσπάθειας για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές. Ωστόσο, δεν πτοούμαστε και δεσμευόμαστε να επιδιώξουμε συνεχώς βελτίωση και ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα