Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Αγώνας δρόμου για μικρούς και μεγάλους στην Κάρπαθο

Το Επαρχείο Καρπάθου & Η.Ν. Κάσου, ο Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Μενετών και Έμπειροι εθελοντές αθλητές, συνδιοργανώνουν αύριο, Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023, αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Κάρπαθο. Επίσης, στηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Θα διεξαχθεί κατά μήκος της κεντρικής παραλίας των Πηγαδιών, µε θέα την θάλασσα και το κέντρο του νησιού.

-Αφετηρία και τερματισμός, θα είναι η Πλατεία Επαρχείου.

Το πρόγραμμα:

-5μ.μ.: 1.000μ. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ

-5.50μ.μ.: 9.000μ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

-6μ.μ.: 5.000μ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν σε Αθλητικά Σωματεία , ελεύθεροι ασκούμενοι και μεμονωμένοι δρομείς. Δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνες δρόμου 9 χλµ. και 5χλµ. θα έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η επιλογή «Αποδοχή & Συνέχεια» κατά την διαδικασία της εγγραφής του ανηλίκου δρομέα για συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.

Στον αγώνα δρόμου 1χλµ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές–τριες Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η επιλογή «Αποδοχή & Συνέχεια» κατά την διαδικασία της εγγραφής τους για συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα