“Πρωταθλήτρια” παραμένει η Δωδεκάνησος στα τυχερά παιχνίδια

Αυξημένη από τον Οκτώβριο η κίνηση στα πρακτορεία του OPAP στη Ρόδο - Κορυφώνεται αυτές τις ημέρες λόγω και των εορτών - Ποια τυχερά παιχνίδια επιλέγουν στις πρώτες προτιμήσεις οι Δωδεκανήσιοι

Πρωταθλήτρια παραμένει η Δωδεκάνησος πανελλαδικά στα τυχερά παιχνίδια του OPAP, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο πράκτορας Τάσος Λυριστής.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ανέφερε ότι “η κίνηση στα πρακτορεία του OPAP της Ρόδου έχει αυξηθεί σημαντικά από τον περασμένο Οκτώβριο που έκλεισαν και οι τουριστικές επιχειρήσεις και ο κόσμος έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ενώ η επισκεψιμότητα κορυφώνεται αυτή την περίοδο, λόγω και των εορτών, με μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου που δοκιμάζουν την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια ΚΙΝΟ, Στοίχημα και Τζόκερ. Ο κόσμος φαίνεται ότι προτιμάει το γρήγορο σύντομο κέρδος και ας είναι μικρότερα τα ποσά που δίνονται μέσα από το ΚΙΝΟ και το “Πάμε Στοίχημα”, από ότι για παράδειγμα στο Τζόκερ κλπ ή τα λαχεία που δίνουν πολύ μεγαλύτερα ποσά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα το Τζόκερ μοιράζει σήμερα 7,6 εκ ευρώ μετά τα πολλαπλά απανωτά τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί στο τυχερό παιχνίδι και πολλοί σπεύδουν έστω και για πρώτη φορά να δοκιμάσουν την τύχη τους, ελπίζοντας να πετύχουν τους τυχερούς αριθμούς στο “χρυσό” δελτίο.

Το Πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο που κληρώνεται κάθε χρόνο την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα πωλείται και φέτος προς 5 ευρώ, ενώ η δεκάδα στο Χριστουγεννιάτικο Λαχείο που θα κληρώσει στις 23 Δεκεμβρίου κοστίζει όπως και το Λαϊκό Λαχείο προς 10 ευρώ και θα δώσει το μεγάλο ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στα πρακτορεία του OPAP κάποιος αγοράζει ελπίδα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυριστής, επισημαίνοντας ότι διαχρονικά η Ρόδος, αλλά και γενικότερα η Δωδεκάνησος βρίσκεται στην πρώτη θέση πανελλαδικά στα τυχερά παιχνίδια, λόγω του υψηλού βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Τέλος, συνέστησε στον κόσμο να είναι προσεκτικός και να μην δαπανά μεγάλα χρηματικά ποσά για τα τυχερά παιχνίδια, “αφού η θεά τύχη μπορεί να χαμογελάσει σε κάποιον ακόμη και με ένα δελτίο των 0.50 λεπτών του ευρώ”.

Νατάσα Παμπρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα