ΠΑΣΟΚ: Ξανά εκτός επιλογών τα Δωδεκάνησα για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ

Ξανά εκτός επιλογών τα Δωδεκάνησα για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από τα δύο κόμματα.

«Τελικά, οι Δωδεκανήσιοι δεν ήταν η επιλογή για το κόμμα της κυβέρνησης αλλά ούτε και της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι στα Δωδεκάνησα, υποψήφιοι είναι η Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή από την Κάλυμνο και ο Παναγιώτης Κουνάκης από τη Ρόδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνεται μια μεγάλη πολιτική μάχη, ώστε η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη μας να αποτελέσει την καθαρή αντιπολίτευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, εκπροσωπώντας κάθε πολίτη που επιζητά την αλλαγή, στηρίζεται στην προσπάθεια όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, που δίνουν την εκλογική μάχη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στα Δωδεκάνησα, τιμούν την παράταξη μας με την υποψηφιότητα τους η Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή από την Κάλυμνο, και ο Παναγιώτης Κουνάκης από τη Ρόδο. Τέλος, επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για το νομό Δωδεκανήσου, ορίζεται το μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, σύντροφος Παναγιώτης Μπουλιέρης.

Μετά από την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, η Δωδεκάνησος φάνηκε πως «λείπει» από τις επιλογές τους. Τελικά, οι Δωδεκανήσιοι δεν ήταν η επιλογή για το κόμμα της κυβέρνησης αλλά ούτε και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , καλεί όλους τους συμπολίτες μας του προοδευτικού και δημοκρατικού αυτού τόπου, να στείλουν το μήνυμα Αλλαγής για τη χώρα και την Ευρώπη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα