Πασχαλινή δράση στον χώρο της Δομής Συσσιτίου

Μια ξεχωριστή πασχαλινή δράση με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και υψηλό το αίσθημα της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26/4/2024 στον χώρο της Δομής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από την εθελοντική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Παραδεισίου.

Για πρώτη φορά μαθητές με πολλή αγάπη, έβαψαν πασχαλινά αυγά τα οποία θα διατεθούν μαζί με κουλούρια στους ωφελούμενους του προγράμματος τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση με πολλά κοινωνικά μηνύματα και ηθικά διδάγματα στους μαθητές. Τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν στη δράση και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του συσσιτίου.

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Θωμάς Σωτρίλλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Σύλλογο Διδασκόντων και στους μαθητές του Γυμνασίου Παραδεισίου για την ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά τους προς οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Τμήμα: Πληροφορίες: Ταχ.Δ/νση: Τηλέφωνο: e-mail: Κοινωνικής Υπηρεσίας Δομή Συσσιτίου Περάκη Δέσποινα – Αναστασία Ερυθρού Σταυρού 06 +30 22410 44603 dop.rhodes@otene

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα