Παρούσα η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου στο International Conference on Acoustics, Speech, and Signal Processing

Είναι τιμή για όλους εμάς και τα Μέλη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο διεθνές ετήσιο τεχνικό-ερευνητικό φόρουμ, που ειδικεύεται σε τεχνολογίες πληροφορικής και διοργανώνεται από το Signal Processing Society (SPS) του οργανισμού Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).

Το ICASSP είναι το εμβληματικό διεθνές επιστημονικό συνέδριο πληροφορικής, με εφαρμογές σε πολλά αντικείμενα όπως βιοϊατρική, τηλεπικοινωνίες, ψηφιακά πολυμέσα και τεχνητή νοημοσύνη.

Σε αυτό συμμετέχουν καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές, μηχανικοί, και στελέχη βιομηχανιών υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα από την Ευρώπη κατά το ήμισυ και από τις Η.Π.Α. και Ασία κατά το άλλο μισό, τα δε συμπεράσματά του τυγχάνουν μεγάλης προβολής από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα στα ονόματα μόνιμων χορηγών του ICASSP, οι οποίοι και συμμετέχουν με φυσική παρουσία, συγκαταλέγονται μεγάλοι, παγκόσμιοι οργανισμοί και εταιρείες, όπως η Apple, η Google, η Amazon, και η Microsoft.

Στο χώρο του Συνεδρίου θα υπάρξουν παραστάσεις παραδοσιακών χορών αλλά και εκμάθηση κάποιων από αυτούς στους σύνεδρους, ενώ την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση παραδοσιακού πανηγυριού πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με παραδοσιακούς χορούς, δρώμενα και τοπικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη κ. Χατζημαρκο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για ακόμη μια φορά στην Ομοσπονδία και στα Μέλη μας, αναθέτοντας μας αυτήν την εκδήλωση προς τιμήν των συνέδρων, ώστε να περάσουν ένα όμορφο ροδίτικο απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα