Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη για την πληρωμή των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόνοιας Περιφέρειας Ν Αιγαίου

Παρέμβαση έκανε χθες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου για τους 25 επικουρικούς εργαζόμενους στα Κέντρα Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που είναι πάνω και δύο μήνες απλήρωτοι.

Μετά την προφορική συνεννόηση που είχε με την Υφυπουργό, απέστειλε και γραπτό υπόμνημα με όλο το ιστορικό της υπόθεσης και του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί. Η Υφυπουργός δεσμεύθηκε να επιληφθεί η ίδια του ζητήματος και να υπάρξει άμεσα λύση.

Το προσωπικό που εργάζεται στα Κέντρα Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεν επαρκεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια να καλύψει τις ανάγκες των Κέντρων «Αγιος Ανδρέας», Κολυμπίων, Χαραλάμπειου και το Κέντρου Προστασίας του Παιδιού στη Ρόδο. Οι ελάχιστες προσλήψεις που έγιναν λόγω COVID-19 το 2020 είναι με ημερομηνία λήξης και παίρνουν τρίμηνες, τετράμηνες, εξάμηνες παρατάσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 που λήγουν οριστικά, ενώ οι ανάγκες των δομών αυτών είναι τεράστιες. Οι εργαζόμενοι σ’ αυτές τις υπηρεσίες πρέπει να παραμείνουν στην εργασία τους και να μονιμοποιηθούν.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει την επικοινωνία του με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την εξέλιξη του ζητήματος και της διασφάλισης της απρόσκοπτης μισθοδοσίας των εργαζομένων στις δομές αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα