Στο στούντιο του RV ο Αντώνης Γιαννικουρής , υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις εκλογές

Τα νησιά μας θα συνεχίσουν να προχωρούν σταθερά, μπροστά

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Γιαννικουρής, μίλησε στον RealVoice 99.5 στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» στους δημοσιογράφους Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη σε μία συζήτηση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τα νησιά και τη xώρα μας. Τα προσωπικά του κίνητρα μέσα απ’ τον διάλογο με την κοινωνία

«Στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα αναμετρηθεί η σταθερότητα του σήμερα με την αβεβαιότητα του χτες», σημειώνει σε συνέντευξη του στον RealVoice 99.5  και προσθέτει πως οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους «αν θέλουν μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, ισχυρή και ευέλικτη ή αν θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς μέσα από κυβερνήσεις συνεργασίας».

Το να καταφέρουν οι νέοι να μείνουν στην Ελλάδα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα μεταξύ άλλων που ιεραρχεί ο υποψήφιος βουλευτής  με τη Νέα Δημοκρατία, στα Δωδεκάνησα  κ. Αντώνης Γιαννικουρής

 

Η νησιωτικότητα δεν είναι απλώς μια έννοια, είναι δύναμη. Η δική μας!

Όπως επισήμανε ο κ. Γιαννικουρής στις 21 Μαΐου θα γίνει μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Από αυτή την κάλπη, θα κριθεί ποιο κόμμα θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία και ποιος θα είναι στο «τιμόνι» της. Από αυτή την κάλπη, θα κριθεί αν θα μπουν οι βάσεις για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, ευέλικτη και αποτελεσματική ή αν η χώρα θα μπει σε περιπέτειες.

Τα διλήμματα στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι πολύ συγκεκριμένα διευκρίνισε

Τα νησιά μας θα συνεχίσουν να προχωρούν σταθερά, μπροστά

Θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσει η χώρα στον δρόμο της σταθερότητας και των μεταρρυθμίσεων ή αν θα επιστρέψει σε τακτικές του παρελθόντος. Θα πρέπει να απαντήσουν – και να το κάνουν με την ψήφο τους – στο αν θέλουν μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, ισχυρή και ευέλικτη ή αν θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς μέσα από κυβερνήσεις συνεργασίας.

Το δίλημμα, λοιπόν, στην κάλπη είναι αν θα συνεχίσουμε τη σταθερή πορεία προς τα εμπρός ή αν θα οπισθοδρομήσουμε, αν θα ολισθήσουμε σε μια περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο έργο που συντελείται στα νησιά μας από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατέγραψε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021

Η Νέα Δημοκρατία θα έχει και πάλι στα Δωδεκάνησα ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ο κόσμος ξέρει πια και γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι τα έργα στον τόπο μας δεν χτίζονται με λόγια. Μόνο με πράξεις και ακριβείς σχεδιασμούς και προγραμματισμό και ανάλογα θα πράξει.

O Αντώνης Γιαννικουρής συγκινήθηκε  ιδιαίτερα όταν έγινε αναφορά στον αείμνηστο θείο του Αριστοτέλη Παυλίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: Ο θείος μου συνεχίζει να είναι παρών. Νιώθω ότι είναι κοντά μου. Είμαι σίγουρος ότι αν εκλεγώ θα καμαρώνει και θα χαίρεται εκεί ψηλά που βρίσκεται.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της υποψηφιότητάς του στις επικείμενες εθνικές εκλογές, λέγοντας μεταξύ άλλων:

 “Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει τις εξετάσεις της. Μέσα από σκληρές δοκιμασίες και αντιξοότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Και παρά τα γεγονότα αυτά, έχει φέρει επιθυμητά αποτελέσματα στον τόπο μας και στη χώρα μας.

Σε κάθε χρονική περίοδο της διακυβέρνησής της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  “η Νέα Δημοκρατία, κινήθηκε με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και το μέλλον των Ελλήνων. Δεν έκρυψε τις αδυναμίες της, τις ανέδειξε, τις αντιμετώπισε και τήρησε τη δέσμευσή της για εξάντληση της τετραετίας, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον που θα γίνεται διαρκώς ολοένα και πιο πολύπλοκο, η Ελλάδα χρειάζεται μία ξεκάθαρη εντολή, χωρίς αστερίσκους, για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Σταθερά, δυναμικά, αποφασιστικά, υπεύθυνα!

 

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή  Δωδεκανήσου της ΝΔ, Αντώνη Γιαννικουρή  στον RealVoice 99.5 και τους  δημοσιογράφους  Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη:

 

Να επισημάνουμε ότι : Ο Αντώνης Γιαννικουρής είναι, στον νευραλγικό χώρο των Δωδεκανήσων, ένα από τα πρόσωπα που απολαμβάνει της αποδοχής της τοπικής κοινωνίας και που με τις τεχνοκρατικές του ικανότητες, μπορεί να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα των νησιών μας.


Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ως πρόεδρος και το συνολικό έργο που έχει καταγράψει στα Δωδεκάνησα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την κεντρική πολιτική σκηνή.
Επίσης το γεγονός ότι, στις προηγούμενες εκλογές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τον εμπιστεύτηκαν σχεδόν εννέα χιλιάδες νησιώτες, του δίνει το διαβατήριο για έναν νικηφόρο αγώνα, με στόχο μια άξια και δυναμική θέση στο Κοινοβούλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα