Παράταση για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών ζήτησε ο Ι. Παππάς

Για το ζήτημα των αντιρρήσεων των δασικών χαρτών ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, ζήτησε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα και από τον Υφυπουργό αρμόδιο για την Προστασία του Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά, την άμεση παράταση του χρόνου για τις αντιρρήσεις από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, για όλα τα Δωδεκάνησα κι όχι αποκλειστικά για τη Ρόδο, όπου παρατηρήθηκε καθυστέρηση των διαδικασιών, λόγω της μη λειτουργίας της Υπηρεσίας του Κτηματολογίου.

Επιπρόσθετα, αύριο έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις για το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στο εν λόγω νομοσχέδιο, στο Άρθρο 80 «δασωθέντες αγροί- αντικατάσταση άρθρου 67 ν.998/1979» προβλέπεται ρύθμιση σχετικά με τις αξιώσεις κυριότητας του δημοσίου και της δυνατότητας χρήσης των γαιών, ζήτημα το οποίο προέκυψε με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και έχει προβληματίσει πλήθος πολιτών στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα