Ορκωμοσία των πρώτων 34 μεταπτυχιακών φοιτητών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που υλοποιείται στην Κω

Εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων, στους πρώτους 34 απόφοιτους του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που υλοποιείται στην Κω, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (Δ.Ι.Ι.Κ.).

Η ολοκλήρωση του 1ου κύκλου του μεταπτυχιακού, με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», σε συνεργασία του Δήμου Κω με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, σηματοδοτεί την επιτυχή προσπάθεια της δημοτικής αρχής να εισαχθεί η Κως στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μια κερδισμένη μάχη που θα έχει συνέχεια.

Ήδη ανοίγει ο 2ος κύκλος, με την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών, ενώ το ενδιαφέρον συμμετοχής συνεχίζεται αμείωτο.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Κω να στηρίξει, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την οργάνωση τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών, έβαλε την Κω στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε μια συζήτηση δεκαετιών στο νησί μας να αποκτήσει περιεχόμενο.

Η Κως ήρθε στο προσκήνιο και με αυτόν τον τρόπο.

Έπαψε να είναι στο περιθώριο της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Συνεχίζει την προσπάθεια διαμόρφωσης της σύγχρονης ταυτότητας της και επανασύστασης της στη διεθνή Κοινότητα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα