Ο Βαγγέλης Μαργιωρής στον RV για το νέο βιβλίο του “Όμορφη πόλη-Το σπίτι με την κόκκινη πόρτα” (audio)

Όταν δεν χάνεται στον κόσμο των λογιστικών  αριθμών, ο Βαγγέλης Μαργιωρής γράφει  βιβλία με θέματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο  και τα σύνδρομα που τον ταλανίζουν, με  γραφή χιουμοριστική και μυστηριώδη. Μίλησε στο RV και τη Νατάσα Ράγιου, με αφορμή το νέο του βιβλίο “Όμορφη πόλη-Το σπίτι με την κόκκινη πόρτα”

 

Παρουσίαση

Πίσω από την κόκκινη πόρτα βρίσκεται ο κόσμος του κυρίου Αδαμόπουλου, το δικό του υποφωτισμένο άβατο όπου το παρελθόν είναι κυρίαρχο και οικείο.
Έξω στον δρόμο τα πάντα -αυτοκίνητα, κόσμος, υποχρεωτικές συναναστροφές- είναι θορυβώδη και ενοχλητικά. Οι άλλοι πιστεύουν πως η πόλη τους είναι όμορφη, γεμάτη ζωή και ενέργεια. Στην Όμορφη Πόλη ο κύριος Αδαμόπουλος είναι μόνος και αυτή η κατάσταση είναι ιδανική. Στην εργασία του, όμως, ο κύριος Αδαμόπουλος είναι παραγκωνισμένος.
Και αυτή είναι μια κατάσταση για την οποία μπορεί και να σκότωνε για να την αλλάξει…
Ποιος είναι πραγματικά ο κύριος Αδαμόπουλος;
Ακολουθώντας ένα ιδιότυπο και πρωτότυπο μοτίβο, ο Βαγγέλης Μαργιωρής διεισδύει στον ψυχικό κόσμο ενός ταραγμένου μυαλού και οδηγεί την ανάγνωση σε μονοπάτια απροσπέλαστα και σκοτεινά. (Από την έκδοση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα