Ο Μιχάλης Μπαριανάκης στον RV: “O Γ. Χατζημάρκος θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης, γιατί το αξίζει και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά” (audio)

"Μεγάλωσα στην Παλιά Πόλη και προέρχομαι από λαϊκή οικογένεια"

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και άκρως συναισθηματική ήταν η συζήτηση που έκανε στον RealVoice 99.5 με τους δημοσιογράφους Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή” ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη ” Μπροστά το Νότιο Αιγαίο “ του Γιώργου Χατζημάρκου

Ο κ. Μπαριανάκης ο οποίος εάν εκλεγεί θα είναι η πέμπτη θητεία του στο δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης έκανε αναδρομή στην πολιτική του διαδρομή και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην αποτελεσματικότητα και την οξυδέρκεια του Γιώργου Χατζημάρκου.

Είμαι βέβαιος πως ο Γιώργος Χατζημάρκος θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης, γιατί το αξίζει και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά επεσήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στον RealVoice o κ.Μιχάλης Μπαριανάκης

“Μεγάλωσα στην Παλιά Πόλη και προέρχομαι από λαϊκή οικογένεια”

Όπως είπε : Ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος , θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για να μην χαλάσω ποτέ την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει εδώ και πολλά χρόνια. Θα είμαι δίπλα στον κόσμο όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια είτε εντός, είτε εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας αποδέχθηκα την πρόσκληση του επιτυχημένου σε ολόκληρη την Επικράτεια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και συστρατεύομαι κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της νίκης, στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έλειψα ως ενεργός, παραγωγικός Περιφερειακός Σύμβουλος όπως ξέρω να αγωνίζομαι τόσα χρόνια στις Συνεδριάσεις της Παράταξης και του Περιφερειακού μας Συμβουλίου.

Είμαι πεπεισμένος ότι η επανεκλογή της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου στην πενταετία 2023 – 2028 θα ισχυροποιήσει και θα επεκτείνει το τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί την τρέχουσα τετραετία.

Στους νέους αυτούς στόχους που έχουν τεθεί, βρίσκομαι στο πλάι του Γιώργου Χατζημάρκου και της Παράταξής μου για να φέρουμε σε πέρας ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Με την εμπειρία, τη σοβαρότητα, τη διορατικότητα και την προσήλωση στο έργο που θα μας ανατεθεί να υπηρετήσουμε εκ νέου».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

Γεννήθηκα στη Ρόδο από πατέρα Συμιακό, τον Μενέλαο και μητέρα Καρπαθιά την Ειρήνη Μπέρτου.

Μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά μου και μαθητικά μου χρόνια στην Παλιά Πόλη στο «ΡΟΛΟΪ»

Αποφοίτησα από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο, τη Σχολή Εργοδηγών Δομικών Εργων και τη σχολή ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ.

Από το 1980 εργάζομαι ως εργοδηγός στη ΔΕΥΑΡ και από τον Οκτώβρη του 1998 εκλέγομαι συνεχώς ως νομαρχιακός σύμβουλος.

Είμαι πατέρας δυο παιδιών της Ειρήνης, φοιτήτριας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και του Μενέλαου, μαθητή Γ’ Λυκείου.

Διετέλεσα:

Πρόεδρος και ιδρυτής του ΝΑΟΔ

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων «ΔΙΑΓΟΡΕΙΑ»

Μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΝΑ Ρόδου

Μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Κέντρου ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ (Σήμερα ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ)

Ενωσιακός Προπονητής Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔ

Ειδικός Γραμματέας Τ.Ε. Βόλεϊ

Μέλος Τ.Ε. Μπάσκετ

Μέλος των αθλητικών Σωματείων ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΡΟΔΙΑΚΟΣ και μέτοχος της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα