Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

Χιλιάδες Βρετανοί επιβάτες αναμένεται να χάσουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή καθώς το 30% του προσωπικού ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.

Ως αποτέλεσμα, η διοίκηση του αεροδρομίου Γκάτουικ του Λονδίνου αποφάσισε να περιορίσει τον αριθμό των σλοτ, οδηγώντας σε πολλές ακυρώσεις πτήσεων.

Συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο αποφάσισε την ακύρωση 164 πτήσεων, τις οποίες θα επιχειρήσεις να κατανέμει ισότιμα στις αεροπορικές εταιρίες που λειτουργούν σε αυτό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Guardian, η easyJet είναι από τις εταιρίες που επηρεάζονται περισσότερο, καθώς συγκεντρώνει περίπου τη μισή δραστηριότητα του αεροδρομίου.

Η διοίκηση του αεροδρομίου εξηγεί ότι αυτό το μέτρο λαμβάνεται προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα χάους με ακυρώσεις πτήσεων την τελευταία στιγμή, επιτρέποντας στους επιβάτες να προγραμματίσουν εκ νέου τα ταξίδια τους.

tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα