Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο δείπνο που θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος την Δευτέρα, στους προέδρους των ομοσπονδιών της HOTREC

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, 8 Απριλίου στη Ρόδο, οπότε και θα παρακαθίσει στο  επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος το βράδυ της ίδιας ημέρας,  στους προέδρους των ομοσπονδιών της HOTREC, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής,  ενόψει του φόρουμ που θα διεξαχθεί στο Καστέλλο, το διήμερο 8 και 9  Απριλίου. Στο forum θα οαραστεί και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου, στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Βασιλικό, Πρόεδρο του ΞΕΕ και της HOTREC,  θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το διήμερο 8 και 9 Απριλίου, με θέμα “Ευρωπαϊκός Τουρισμός, Ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση -EU tourism resilience in the climate crisis era”.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σήμερα στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΞΕΕ στην Αθήνα.

Το φόρουμ είναι συνδιοργάνωση της HOTREC και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η HOTREC, Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ξενοδοχίας και Εστίασης, είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς του ευρωπαϊκού τουρισμού. Αποτελεί την ένωση – ομπρέλα των ξενοδοχείων, εστιατορίων μπαρ και καφέ και παρόμοιων επιχειρήσεων και εκπροσωπεί  47 εθνικές ενώσεις σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.

Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ της Ρόδου, θα υπογράψουν διακήρυξη με την οποία θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα