Κοινή συνέντευξη Τύπου Γιώργου Χατζημάρκου και Αλέξανδρου Βασιλικού (ΞΕΕ – HOTREC) σήμερα στην Αθήνα (audio)

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Βασιλικό, Πρόεδρο του ΞΕΕ και της HOTREC, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το διήμερο 8 και 9 Απριλίου, με θέμα “Ευρωπαϊκός Τουρισμός, Ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση -EU tourism resilience in the climate crisis era”.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σήμερα στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΞΕΕ στην Αθήνα.

Το φόρουμ είναι συνδιοργάνωση της HOTREC και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η HOTREC, Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ξενοδοχίας και Εστίασης, είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς του ευρωπαϊκού τουρισμού. Αποτελεί την ένωση – ομπρέλα των ξενοδοχείων, εστιατορίων μπαρ και καφέ και παρόμοιων επιχειρήσεων και εκπροσωπεί  47 εθνικές ενώσεις σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.

Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ της Ρόδου, θα υπογράψουν διακήρυξη με την οποία θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Την διεξαγωγή του φόρουμ στη Ρόδο είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά ο κ. Βασιλικός, κατά την συμμετοχή του στην παρουσίαση του Προγράμματος “The Rhodes Co Lab”, την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαρτίου στην Αθήνα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα