Ο Δήμος Ρόδου μοίρασε ευχές και δώρα στα ιδρύματα

Θερμές ευχές για υγεία και ευτυχία ενόψει του Πάσχα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Γεώργιος Πάττας, η Πρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου Μαρία Κορακάκη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου Μαρία Καραμπίνη, με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους στα Κοινωνικά Ιδρύματα της Ρόδου, Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ορφανοτροφείο Ρόδου, «Χαραλάμπειο» Γηροκομείο, Ιδιωτικό Ίδρυμα Ημερήσιας Φροντίδας «Ελπίδα», Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής κα Κοινωνικής Αποκατάστασης (Κ.Α.Φ.Κ.Α.) Κολυμπίων και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος Ανδρέας», προσφέροντας συμβολικά των ημερών δώρα.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, δόθηκε η ευκαιρία στον Αντιδήμαρχο για συνομιλίες με τους υπεύθυνους και τους εργαζομένους, τους οποίους και συνεχάρη για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν και την προσπάθεια που καταβάλλουν για την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης και τα μέλη της δημοτικής αρχής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της Πρόνοιας και φυσικά στην εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών και προνοιακών δομών του νησιού, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των τροφίμων, ηλικιωμένων, παιδιών και γενικότερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα