Ο Αλκ. Στεφανής στην εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Δωδεκανήσου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου, παραβρέθηκε ο σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους και τ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο κ. Στεφανής ήταν ομιλητής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και όπως ο ίδιος δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “Με χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να απευθύνω ομιλία στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Δωδεκανήσου, στη Ρόδο.

Η διαμόρφωση του Γεωπολιτικού Περιβάλλοντος και η επίδραση του, η Τουρκία και η αναθεωρητική στάση της καθώς και η ισχυροποίηση της Πατρίδας για την αντιμετώπιση των πολυκρίσεων κυριάρχησαν στην ομιλία.
Εφεδρεία και Εθνοφυλακή συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποτροπής, με τους Έφεδρους Αξιωματικούς να αποτελούν σύνδεσμο μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της κοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα