Νίκος Φραζής στον RV: Προχωράμε για την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού της Αντιμάχειας (audio)

Καλεσμένος στον Real Voice 99.5 FM και στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας κύριος Νικόλαος Φραζής συζητώντας για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας, τις εργασίες εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης, καθώς και τα προς υλοποίηση έργα που αφορούν την Κοινότητα.

Χρήσιμες και απαραίτητες οι παρεμβάσεις στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας, αποτελούν βιτρίνα για το νησί και την περιοχή μας και το αποτελέσμα θα μας δικαιώσει” δήλωσε ο κ. Φραζής. Αναφορικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας ο κ. Φραζής δήλωσε τα εξής: “Πριν μια εβδομάδα πέρασε από το Τοπικό Συμβούλιο το Τεχνικό μας Πρόγραμμα, με βασικό μας στόχο την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού της Αντιμάχειας που διασχίζει όλο το χωριό, όπου μετά την ολοκλήρωση του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού θα βοήθησει πολύ”.

Αναφορικά με το χρόνιο πρόβλημα που αντιετωπίζει το Μαστιχάρι με την συγκέντρωση φυκιών, ο κ. Φραζής δήλωσε τα εξής: “Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε η χερσαία ζώνη, έχει γίνει μελέτη απ’ το ΔΛΤ κι έχει ξεκινήσει ο εργολάβος να ανοίγει τις δύο γέφυρες, έργο που εκτιμούμε οτι θα μειώσει αρκετά το πρόβλημα. Βασικός τρόπος επίλυσης είναι κατά βάση η αποκομιδή των φυκιών που είναι από μόνη της δύσκολη διαδικασία διότι μιλούμε για θερινή περίοδο με ιδιαίτερα περιορισμένο χρόνο που απαιτεί μικρές παρεμβάσεις”.

Ιδιαίτερη η αναφορά του κ. Φραζή και όσον αφορά τα έργα της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή της Κοινότητας: “Ίσως για πρώτη φορά δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με την παροχή νερού στην περιοχή μας κι αυτό οφείλεται στην συνεχή δουλειά του Προέδρου και των συνεργείων της ΔΕΥΑΚ. Προχωρά και η μελέτη για το φράγμα της Καρδάμαινας, ώστε να λυθεί και το πρόβλημα της ποιότητας του νερού”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα